TVR i-a luat la pumni pe PNL și pe Rareș Bogdan. Din cauza lui Cristache, amendă de 10.000 de la CNA

TVR i-a luat la pumni pe PNL și pe Rareș Bogdan. Din cauza lui Cristache, amendă de 10.000 de la CNA

16:11 22.07.2021
0

TVR a fost sancţionat de CNA din cauza unor afirmaţii ale lui Ionuţ Cristache, în emisiunea România9, care i-au vizat mai mulţi lideri PNL şi despre preşedintele Klaus Iohannis. În şedinţa din 22 iulie s-au analizat ediţiile emisiunii România9 din 20 şi 28 ianuarie 2021. Postul public a primit o sancţiune de 10.000 de lei. Propunerea a venit din partea Oanei Dincă şi a fost votată „pentru” de şapte membri, iar doi au fost împotrivă, informează paginademedia.ro.

Distribuie articol

DERAPAJELE LUI CRISTACHE:

Ionuţ Cristache: (...) Vreau să vorbim şi despre o revoluţie care s-a înnecat a doua oară, când să se întâmple revoluţia roz de la PNL, iar nu s-a întâmplat! (...)

Ionuţ Cristache: Toată lumea se întreabă de ce e revoluţia roz. Că cică e culoarea anului. Sau culoarea preferată...

Ionuţ Cristache: A doua oară. Haideţi să-l vedeţi pe domnul Rareş Bogdan ascuţindu-şi, eram să zic penseta, armele la ALEPH NEWS şi după aia cerându-i scuze public pentru ce a zis, dar la Digi. Adică penibilul cât casa. Materialul cu domnul Rareş!

Ionuţ Cristache: Lămuriţi-ne şi pe noi, ce a vrut băiatul ăsta de la viaţa noastră, că e deja ca în povestea cu Petrică şi lupul. E adoua revoluţie eşuată, când o să se întâmple, n-o să mai creadă nimeni.

Ionuţ Cristache: Dar oricum să presupunem, domnilor, să presupunem că eu un sâmbure de nemulţumire în PNL, da? Şi sau strâns ăia, staţi puţin, lăsaţi-mă puţin, trei pucişti. Boc, Bolojan... Băi, atâta i-a dus capul? Să-l pună pe cel mai compromis moral om din partidul ăla, pe Rareş Bogdan care, zero valoare umană, l-au trimis la înaintare...


Sursa: Pagina de media
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă