Trei titluri naționale și două medalii de bronz pentru atleți

Trei titluri naționale și două medalii de bronz pentru atleți

10:10 18.06.2019
0

Campionatul Național de Tineret de la Pitești, care a avut loc săptămâna trecută, a adus noi medalii pentru palmaresul secției de atletism. Nu mai puțin de trei titluri naționale au ajuns la sportivii CSM Craiova, plus alte două distincții de bronz.

Distribuie articol

Cristina Bălan a realizat o performanță impresionantă cucerind două din cele trei medalii de aur ale clubului nostru. Cristina a ocupat primul loc atât în cursa de 400 de metri, pe care a încheiat-o în 54 de secunde și 74 de sutimi, cât și în proba de 800 de metri, unde a trecut linia de sosire după 2 minute, 7 secunde și 6 sutimi. Campioană națională a devenit și Ștefania Drăgan, care cu o săritură de 3, 40 metri a cucerit aurul în proba de săritură cu prăjina. Cristina Iacoban a obținut un bronz în cadrul cursei de 100 de metri (12.24 sec) și o clasare pe locul cinci la 200 de metri. Ultima prezență pe podium a fost înregistrată de Dacian Costea, care și-a adjudecat un bronz la săritura cu prăjina, cu un rezultat de 4.00 metri.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă