Telefoanele lui Dincă, verificate la 10 zile de la dispariţia Alexandrei

Telefoanele lui Dincă, verificate la 10 zile de la dispariţia Alexandrei

10:06 06.08.2019
0

Astăzi a cincea zi consecutivă în care se fac cercetări la locuința lui Gheorghe Dincă. Astăzi vor fi verificate telefoanele criminalului.

Distribuie articol

Anchetatorii crimelor de la Caracal vor face, marți, percheziția informatică a celor trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă.

În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au descoperit trei telefoane, toate cu cartele preplătite. De pe unul din ele a reușit Alexandra sa sune la 112.

Anchetatorii ar putea descoperi cu cine a vorbit Dincă în ziua în care a răpit-o și ucis-o pe Alexandra. De asemenea, telefoanele ar putea avea stocat un istoric al convorbirilor pe o perioada mai mare de timp.

Anchetatorii se vor axa mai mult pe curtea pentru ca locuința lui Dincă a fost deja verificata centimetru cu centimetru.

Până acum, anchetatorii au găsit pete de sânge, oase și fire de păr de culori diferite. Toate au fost trimise la București pentru a fi analizate. De asemenea, a fost găsit telefonul Alexandrei, nu și al Luizei.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă