Teatrul Național din Craiova sărbătorește Ziua Culturii Naționale omagiindu-l pe Mihai Eminescu

Teatrul Național din Craiova sărbătorește Ziua Culturii Naționale omagiindu-l pe Mihai Eminescu

10:03 10.01.2020
0

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova sărbătorește și în acest an Ziua Culturii Naționale omagiindu-l pe Mihai Eminescu, la sala Ia te uită! miercuri, 15 ianuarie, ora 17.00.

Distribuie articol

Mihai Eminescu va fi sărbătorit și evocat la împlinirea a 170 de ani de la naștere, tot atât cât sărbătorește în acest și Naționalul craiovean de la înființarea sa. În cadrul acestui eveniment va fi citit mesajul ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Actorii Iulia Colan și Cătălin Vieru, însoțiți de muzicianul Mircea Suchici, vă invită la un spectacol din opera poetică, respectiv fragmente din corespondența dintre poet și Veronica Micle.

Poemele și scrisorile sunt selectate de scriitorul Nicolae Coande, care va prezenta evenimentul. Intrarea publicului este liberă.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă