STS-Precizare de presă privind o posibilă privare de libertate

STS-Precizare de presă privind o posibilă privare de libertate

19:24 14.10.2019
0

COMUNICAT STS : În urma apariției în spațiul public a unor informații despre un caz privind o posibilă privare de libertate, precizăm că la Centrul unic pentru apeluri de urgență 112 Olt, în cursul zilei de astăzi, 14 octombrie a.c., a fost preluat un singur apel, inițiat de către o persoană de sex feminin.

Distribuie articol

Apelul a fost înregistrat la ora 14:23:41 și a avut o durată de până la 20 secunde, iar în timpul convorbirii cu operatorul 112 apelanta a transmis informații din care reieșea doar faptul că este privată de libertate.

Apelul a fost localizat conform parametrilor Cell ID/ sector ID, iar apelanta nu a furnizat informații referitoare la poziția sa în teren în cadrul convorbirii telefonice.

Potrivit Metodologiei privind cooperarea agențiilor specializate de intervenție în cazul urgențelor primite prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență, operatorul 112 a alertat Dispeceratul de urgență al Poliției Olt, Serviciul de Ambulanță Județean Olt, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Jandarmeria Olt.

Biroul de Presă al STS


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă