Stelian Tănase: PSD, gata? Dispari la groapa de gunoi a istoriei? Era timpul

Stelian Tănase: PSD, gata? Dispari la groapa de gunoi a istoriei? Era timpul

15:25 02.09.2020
0

Stelian Tănase: PSD-ul s-a împuținat. Zeii de altă dată ai partidului se ascund în tufișuri. Acum a dispărut și Mitralieră cu zicerile lui memorabile. Ce dor îmi e de Iordache," altă întrebare". Pe unde o fi el acum? Plînge în pumni pe undeva. Carmen Dan la moțiune s-a ascuns binemersi. Dar de bravul Nicolicea vă mai amintiți? Ce studii avea și ăsta! La FF. Și ce panseuri scotea pe nări! Unde o mai fi VV Dăncilă cea vrednică de milă? Expremier, șef de partid, candidată la prezidențiale? Sărăcuța! Pină și omniprezentul Dragnea s-a făcut mic cit o chițimie într-o celulă de pușcărie. Cum trece timpul tovarăși! Vorba cîntecului - "Trec rînduri, rînduri muncitorii / cu steagu-n vint desfășurat / E steagul marilor victorii de partid înălțat!"

M-a cuprins o nostalgie pesedistă. Pe dvs nu!? Mi-e dor de OUG 13, de jandarmii din 10 august 2018... PSD, gata? Dispari la groapa de gunoi a istoriei? Era timpul.

Distribuie articol

Stelian Tănase


Sursa: Stelian Tănase
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă