Stelian Tănase: PSD - capăt de linie

Stelian Tănase: PSD - capăt de linie

07:08 04.10.2019
0

Opoziția reunită a marcat primul succes din 2016 încoace. A reușit să răstoarne voința PSD care avea intenția să dezbată moțiunea de cenzura in bătaie de joc, sîmbătă – sperînd că sala va fi aproape goală. Că parlamentarii Opoziției vor sta acasă sau vor fi in strainatate si astfel guvernul va scăpa de finalul așteptat de toată lumea. Interesul VVDăncilă& band este să mai roadă din osul plin de măduvă al puterii măcar pină la 24 noiembrie, nimic altceva. Stă agățat de un pai, e gata-gata să cadă. Oricum este un guvern epuizat, nu mai are nimic de spus. Se ține așadar de coțcării ca asta cu calendarul moțiunii. VVDăncilă a iesit la declaratii pe la televiziuni si s-a făcut incă o dată de rîs. A vorbit total incoerent. E în corzi ca un boxer bătut bine. Își doreste doar ca favoritii ei să mai ciugulească cite ceva, că nu se știe. Posteritatea guvernării este imprevizibilă și dificilă. Citeva zile contează.

Distribuie articol

Își oferă timp pentru a-si negocia zilele de după debarcare. După ce se va anunța rezultatul alegerilor va pierde tot. Va fie executată de baroni ca la carte – specialitatea casei. Asa au pățit Năstase, Geoană, Ponta. Chiar si Iliescu. Lideri mult mai puternici decît este azi VVDăncilă. Nu scapă nimeni. Lingusitorii de azi vor deveni peste noapte detractorii ei. Ideea este să i se găseasca un înlocuitor. Misiunea lui va fi să scoată PSD din kko in care au băgat partidul Dragnea&Dăncila. Cred că în 2020 PSD se va rupe. O facțiune o va prelua Ponta, alta facțiune Firea sau altcineva. Si Dragnea, intors de la pușcarie, va rupe ceva.

Dipariția PSD ar fi benefică pentru scena noastră politică. După 3o de ani profitorul zilelor de decembrie 1989 – partidul care a guvernat Romania 2/3 din timp și a condus țara exclusiv în favoarea nomenklaturii comuniste – se face praf. Era și timpul.

STELIAN TĂNASE


Sursa: Stelian Tănase DESKREPORT
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă