Stelian Tănase: Portavocea PSD la TVR, Ionuț Cristache, iese la atac tam-nesam, că tot își face bagajele

Stelian Tănase: Portavocea PSD la TVR, Ionuț Cristache, iese la atac tam-nesam, că tot își face bagajele

12:56 02.04.2021
0

Stelian Tănase semnalează derapajele grave ale propagandiștilor PSD instalați de prea mulți ani la conducerea televiziunii publice: Portavocea PSD la TVR (adus de Liviu Dragnea să îi căsăpească pe lohannis, liberali si usere la televiziunea publica) Ionuț Cristache iese la atac tam-nesam, că tot își face bagajele. De data asta este singur-singurel. Nu mai e anturat de gașca aferentă aflată în solda PSD. Da, e adevărat, jurnalismul de sorginte pesedistă cam suferă. E sfirșit de epocă și fiecare dintre cei invitați seară de seară de IC în studio cauta febril alte debușee. Cred însă că nu trebuie să fie prea ingrijorați pentru finanțări și carieră. În 2024 PSD cistigă alegerile și revine la TVR și peste tot. Mai sunt doar trei ani! Și atunci schimbarea se va face, dar în sens invers cf obiceiului prost că politicul dictează. Ne-am ințeles? Aveți puțintică răbdare, venerabile!

Distribuie articol

Citez: \"Pentru ca Diaspora nu a mai votat cu PNL-Iohannis sau USR-PLUS ci cu AUR acum e irelevanta, jignita sau ignorata! Pentru ca tinerii care protesetaza acum nu mai rimeaza cu lozinicile PNL-USR-PLUS sunt huligani, “academicieni” si analfabeti “functionali”, daca membrii de partid, altii decat de la PNL-USR-PLIS ies alaturi de oamenii simpli la proteste, se cheama ca protestele sunt “capturate”, daca deontologii “de dreapta” fac misto de oamenii din strada inseamna ca protestele nu sunt cool, pentru ca protestele sunt impotriva PNL-USR-PLUS inseamna ca in strada sunt “cateva sute” chiar daca sunt zeci de mii in toata tara!Mah, nu v-ati saturat sa prostiti lumea?! Ca pare ca lumea s-a cam prins...\"

Ce el al lui, e al lui. IC le zice! Ace, brice și carice! Nu mai e nimeni p-aice? Să fie ferice!...


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă