Spectacol total la FC U Craiova - U Cluj. Oltenii au părăsit Cupa României

Spectacol total la FC U Craiova - U Cluj. Oltenii au părăsit Cupa României

10:05 25.09.2019
0

FC Universitatea Craiova a revenit la primul meci oficial pe Stadionul Ion Oblemenco, înfruntând U Cluj în Cupa României. După prelungiri, oltenii au fost nevoiți să se recunoască învinși de o echipă cu mai multă experiență, diferența între diviziile C și B ieșind în evidență mai ales în repriza secundă 2-3 (2-2, 1-2) pentru Șepcile Roșii. Peste 15.000 de spectatori au făcut un spectacol total, stadionul arătând în multe momente ca la un derby din Liga I.

Eugen Trică, antrenorul FC U, a fost tranșant în legătură cu sfârșitul parcursului echipei sale din acest sezon al Cupei României: Cupa României n-a fost o țintă pentru noi. Un antrenor ce-și dorește, de fapt? Să aibă cât mai repede un avantaj. S-a văzut și o oboseală din cauza faptului că am jucat un meci important în campionat etapa trecută.

Stadionul ăsta nu e casa noastră, doar suporterii au contat aici. Păcat că nu am reușit să-i facem fericiți pe adevărații suporteri ai Craiovei

Distribuie articol

FCU: Bodea – Cristiu, Gugu, Avram, Negru – Tudor (46, Zimţa), Stoenac (63, Răducanu), Raicea, Pop, Suciu (86, Suciu) – Bălan. Antrenor: Eugen Trică.

„U” Cluj: Tordai – Telcean, Kay, Miguel (72, Takacs), Berci, Taub (25, Gomes) – Mihalcea (46, Rafa), Castanheira (92, Dican), Florescu, Pîrvulescu – Trică. Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Pop ’5, Răducanu ’69 / Telcean ’26, Kay ’33, Florescu ’56, Dican ’108.

Cartonaş roşu: Gomes ’80.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă