Simona Halep, decorată cu Ordinul Național „Steaua României” de președintele Iohannis

Simona Halep, decorată cu Ordinul Național „Steaua României” de președintele Iohannis

16:07 15.07.2019
0

Succesul de la Wimbledon al Simoneri Halep va fi recompensat prin acordarea Ordinului Național „Steaua României” de către președintele Klaus Iohannis. Informația a fost furnizată printr-un comunicat de presă emis înainte de întoarcerea sportivei în România și organizarea ceremoniei de primire pe Aeroportul Otopeni.

Distribuie articol

Ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decis acordarea celei mai înalte distincții a statului român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, sportivei Simona Halep.

Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc.

Ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior, se arată în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă