Spaţiul profesorului, spațiul învățării - o resursă de informații utile pentru educație

Spaţiul profesorului, spațiul învățării - o resursă de informații utile pentru educație

11:33 07.07.2019
0

Informații utile privind programele europene și diverse proiecte sunt prezentate pe o flatformă dedicată celor care slujesc școala. Site-ul \"Spatiul profesorului\" oferă o sursă unică de materiale didactice despre Europa. Realizate de diferite instituţii europene sau organisme guvernamentale şi neguvernamentale, acestea au scopul de a-i ajuta pe tineri să înveţe mai multe despre Uniunea Europeană şi politicile sale.

Distribuie articol

Spațiul învățării oferă numerose oportunități prin informații la zi privind programe și proiecte la care cei interesați se pot înscrie. Site-urile, broşurile, cărţile, hărţile şi afişele prezentate explică ce este şi ce face UE. Ele abordează numeroase aspecte şi provocări cu care societatea se confruntă în prezent (de exemplu, răspund la întrebări de tipul \"Ce putem face pentru a proteja mediul?\" sau \"Cum putem convieţui în pace şi siguranţă?\")

Materialele, structurate pe grupe de vârstă, vă pot servi atât ca sursă de inspiraţie pentru orele de curs, cât şi ca sursă de informaţii despre istoria Europei, despre cetăţenie sau chiar despre un domeniu punctual precum modalităţile de reducerea consumului de energie.

Pentru a accesa materialele de care aveţi nevoie, nu trebuie decât să faceti clic pe una din grupele de vârstă afişate.


Sursa: Spațiul învățării
Mihai Firică

Mihai Firică

director PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă