Întâlnire cu absolvenţii

Întâlnire cu absolvenţii

14:30 17.11.2019
0

Absolvenţi ai promoţiei 2019 a Colegiului Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova s-au întâlnit cu colegii lor mai mici, pandurii din clasele a XII – a pentru a-i consilia şi sprijini în orientarea socio – profesională.

Distribuie articol

Foştii absolvenţi, actualii studenţi ai Academiei Tehnice Militare ,,Ferdinand I Bucureşti”, Academiei Forţelor Aeriene ,,Henri Coandă” Braşov, Academiei Navale ,,Mircea cel Bătrân” Constanţa, Academei Forţelor Terestre ,,Nicolae Balcescu” Sibiu şi ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” Pitești, le-au prezentat viitorilor candidaţi care sunt specializările pentru care au posibilitatea să opteze în fiecare unitate de învăţământ superior militar, care este programul zilnic şi specific al fiecărei structuri, care sunt condiţiile pentru desfăşurarea actului educaţionale, de cazare şi de hrănire.

Cea mai mare a timpului a fost alocat discuţiilor libere în cadrul cărora pandurii au adresat întrebări foştilor studenţi şi au primit răspunsuri cu privire la procedura de admitere.

Elevii vladimireşti au fost extrem de încântaţi de această vizită, de discuţiile purtate cu colegii lor mai mari şi au considerat întâlnirea ca fiind deosebit de utilă.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă