Sorina şi părinţii adoptivi au ajuns în America

Sorina şi părinţii adoptivi au ajuns în America

11:39 22.07.2019
0

Sorina, fetiţa în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineaţă, împreună cu părinţii adoptivi. Se pare însă că familia a fost lovită de ghinion pentru că au pierdut primul avion cu care urmau să plece şi mama fetei a cumpărat alte bilete.

Distribuie articol

Potrivit unor surse apropiate cazului fetiţei din Baia de Aramă, Sorina a părăsit România duminică dimineaţă, împreună cu părinţii adoptivi. Minora avea toate actele în regulă atunci când a părăsit ţara prin Aeroportul Otopeni.

Acelaşi surse au precizat că destinaţia acestora este Statele Unite ale Americii. Numai că mama fetei a ajuns prea târziu şi avionul plecase şi a fost nevoită să cumpere alte bilete pentr alt avion care pleca două ore mai târziu.

De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, paşaportul Sorinei, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Paşapoarte Dolj.

Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din ţară, împreună cu părinţii adoptivi, o familie de români stabiliţi în SUA. Instanţa a respins cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu.

Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunţat deja că o va contesta.

Imediat mesajele au început să apară pe grupurile care o susţin pe Sorina.

"Oameni buni, nu ne vom lăsa, vom lupta în continuare indiferent de situație, dacă sunteți de aacord să vorbim cu familia Şărămăt să strângem bani întru cont şi să apeleze la cedo, că degeaba pierdem timpul în instanțele din românia că nu o să facem nimic, că la orice instanță din România se implică politicii și n-avem nici o șansă. UNIȚI PUTEM ÎNVINGE "


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă