Începând de anul viitor, Râmnicul va avea o nouă bază sportivă, pe islazul de la Goranu

Începând de anul viitor, Râmnicul va avea o nouă bază sportivă, pe islazul de la Goranu

09:10 19.07.2019
0

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea lucrează, la acest moment, la întocmirea documentaţiilor ce urmează a fi transmise către Compania Naţională de Investiţii în vederea realizării, în cursul anului 2020, a unei baze sportive de tip I pe islazul de la Goranu.

Distribuie articol

Pe terenul în suprafaţă de aproximativ 13.500 metri pătraţi, pus la dispoziţie de Municipalitate, se va amenaja un teren pentru fotbal omologat UEFA şi FRF cu dimensiunea de 68 x 105 metri, se vor amplasa două bănci pentru rezerve şi antrenori, iar pe latura lungă opusă se vor monta gradene pentru 500 de spectatori, fiind prevăzute şi locuri pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii. Iubitorii sporturilor vor mai avea la dispoziţie un alt teren multifuncţional pentru handbal, baschet, volei şi tenis, cu dimensiunea de 40 x 20 metri; ambele terenuri sportive vor fi dotate cu instalaţii de iluminat. Baza va fi deservită de o clădire pentru vestiare de tip parter şi etaj, cu o suprafaţă construită de 395,88 metri pătraţi, iar amenajările exterioare vor mai cuprinde parcări pentru autoturisme şi autocare, alei pietonale şi spaţii verzi.

Compania Naţională de Investiţii intenţionează să realizeze în perioada următoare 406 de baze sportive de tip I, tip II şi tip II pentru nevăzători, conform anunţului făcut de viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu şi de Gheorghe Popescu, consilier onorific al premierului, în conferinţa de presă referitoare la proiectele CNI în acest domeniu susţinută la Palatul Victoria în data de 10 iulie 2019.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă