Mesaj cutremurător de la fiica unui medic din Craiova, infectat cu Covid 19: Vă rog să mă ajutaţi să salvez viaţa mamei mele!

Mesaj cutremurător de la fiica unui medic din Craiova, infectat cu Covid 19: Vă rog să mă ajutaţi să salvez viaţa mamei mele!

18:34 05.09.2020
0

Familia unui medic de familie din Craiova a postat un mesaj cutremurător pe pagina de socializare în care cere ajutor. Medicul de famlie este infectat cu Covid 19 şi se zbate între viaţă şi moarte la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. I s-a administrat şi plasmă de la foşti bolnavi de Covid, însă nicio schimbare.

Distribuie articol

"Vă rog din suflet, dacă aţi avut sau cunoasteşti pe cineva care a fost depistat pozitiv covid şi vindecat cu cel putin 14 zile în urmă (fapt justificat prin rezultat negativ al testului PCR şi bilet de externare) cu grupa de sânge A2 sau 01, vă rog mergeţi să donaţi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina Craiova din str. Tabaci nr. 1 sau dacă sunteţi/ cunoasteţi pe cineva din Bucureşti la Institutul Naţional de Hematologie Tranfuzionala din Bucureşti. Numele primitorului este PÎRȘOI CRISTIANA, nr. de contact: 0723 672 879

CHELTUIELILE ADIACENTE VOR FI SUPORTATE EXCLUSIV DE MINE.

Vă rog doar să mă ajutaţi să salvez viaţa mamei mele!

Şi vă rog redistribuiţi să ma ajutaţi să găsim donatori!!", este mesajul fiicei Cristianei Pîrşoi, medicul de familie a cărei viaţă atârnă de un fir de aţă.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă