Florin Cîțu, premier desemnat. Orban susțină nominalizarea și anunță validarea rapidă a noului guvern

Florin Cîțu, premier desemnat. Orban susțină nominalizarea și anunță validarea rapidă a noului guvern

08:51 27.02.2020
0

Florin Cîțu, ministrul interimar al Finanțelor, a fost desemnat de către președintele Klaus Iohannis să ocupe funcția de premier. Anunțul a fost făcut miercuri seară, după consultările de astăzi cu partidele parlamentare, așa cum se angajase președintele marți seara.

PNL salută şi susţine propunerea preşedintelui Klaus Iohannis privind desemnarea lui Florin Cîţu pentru funcţia de premier, a declarat miercuri seara premierul interimar, Ludovic Orban.

Distribuie articol

Ludovic Orban: \"Salut decizia preşedintelui României de desemnare pentru funcţia de premier a colegului meu de partid şi de guvern Florin Cîţu. Este o decizie extrem de importantă, care are ca obiectiv deblocarea situaţiei care este creată în mod artificial de PSD şi de prelungirile sale instituţionale. Decizia preşedintelui este conformă cu voinţa PNL. Atât eu, ca preşedinte al PNL, cât şi colegii mei din Biroul politic şi colegii de partid vom susţine această propunere\".

Președintele PNL a precizat că va fi alături de premierul desemnat, Florin Cîţu, în toţi paşii următori: stabilirea listei cu membrii Guvernului, finalizarea programului de guvernare, care vor fi discutate vineri.

\"Vineri dimineaţă vom avea o reuniune a forurilor statutare ale PNL pentru validarea listei Guvernului şi a programului de guvernare. De asemenea, atât eu, ca preşedinte al PNL, cât şi colegii mei vom fi implicaţi în toate discuţiile pe care le vom declanşa pentru încercarea de obţinere a unei majorităţi parlamentare\", a precizat Orban.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă