Solista Mirela Radu, mesaj emoţionant, după moartea iubitului Oanei Radu: „Blonduţul meu... Îmi vei lipsi mereu...

Solista Mirela Radu, mesaj emoţionant, după moartea iubitului Oanei Radu: „Blonduţul meu... Îmi vei lipsi mereu...

09:23 10.09.2019
0

Sute de mesaje de condoleanţe curg pe pagina de socializare a lui Alin Suflea, iubitul Oanei Radu. Trupul neînsufleţit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la spital! Va fi înmormântat, sâmbătă, la Craiova.

Distribuie articol

"Ce fericiţi eram acum 6 săptămâni!...şi azi simt cea mai mare tristețe.

Visurile tale erau cu totul diferite......???? Dumnezeu să te odihnească în pace, ! Amin ! Blondutul meu frumooos... adio de la visurile tale, de la visurile noastre...", a postat solista Mirela Radu din Craiova pe pagina de socializare, unde a pus şi o poză de la mare unde au fost împreună.

Sâmbătă, pe 7 septembrie, Alin a pierdut lupta. A fost ţinut în comă indusă în tot acest timp, iar Oana Radu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta să supravieţuiască. "Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc", a fost mesajul transmis de Oana Radu. Acesta a fost incendiat de un bărbat care a aruncat cu motorină pe el şi a aprins focul.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă