Simona Halep, decorată cu Steaua României de președintele Iohannis

Simona Halep, decorată cu Steaua României de președintele Iohannis

12:41 30.07.2019
0

Simonei Halep i s-a conferit ordinul Național în grad de cavaler Steaua României de către președintele Iohannis. Ceremonia a fost organizată la Palatul Cotroceni astăzi, alături de sportivă fiind familia, stafful tehnic, prieteni și sportivi. Performanța de a câștiga turneul de la Wimbledon, succesele din întreaga carieră din tenis dar și comportamentul exemplar al Simonei Halep a fost marcat în discursul președintelui. Să rămâneți atașată valorile pe care le-ați promovat și de care sunteți mândră, a spus Iohannis.

Distribuie articol

Klaus Iohannis: Ați scris o pagină importantă din istoria tenisului românesc, în doar 55 de minute, la Wimbledon. Datorită talentului, pasiunii, determinării, perseverenței și a pregătirii constante, ați reușit să deveniți prima jucătoare de tenis din România care deține acest titlu. Vă felicit din toată inima! A fost mai mult decât un meci, a fost o lecție de concentrare, de forță fizică și psihică, de uriașă ambiție. Ne-ați demonstrat tuturor că prin efort constant și pasiune se pot obține performanțe deosebite pe scena mondială a sportului. Vă mulțumesc, în numele românilor, pentru modul în care promovați țara noastră și sportul românesc.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă