Şcoala Postliceală Sanitară SAN-ECO-MED - condiții moderne, pregătire superioară, stagii de practică în spitale din U.E. şi locuri la buget

Şcoala Postliceală Sanitară SAN-ECO-MED - condiții moderne, pregătire superioară, stagii de practică în spitale din U.E. şi locuri la buget

09:17 09.09.2019
0

Școala Postliceală Sanitară „SAN-ECO-MED” Craiova- o alternativă la învățământul medical din România. Studiile sunt recunoscute internațional, iar cursanții efectuează stagii de pregătire practică în spitale din U.E. prin proiectele Erasmus+. Școala sprijină absolvenții de liceu care aparțin grupurilor defavorizate, aceștia nefiind nevoiți să plătească taxa de școlarizare.

Locuri bugetate sunt oferite și celor care obțin rezultate bune în urma examenului de selecție. Scoala dispune de spatii moderne de invatamant, cu sali de cursuri, sala de demonstrate, laboratoare dotate cu aparatura performanta, iar cursanții sunt instruiți de către specialişti cu experiență în domeniul medical.

Distribuie articol

Școala Postliceală Sanitară SAN-ECO-MED Craiova s-a înființat în anul 2014, ca o alternativă la învățământul medical de stat din România, ce funcționează, potrivit legii, pe principiul nonprofit, respectă standardele naționale, promovează principii nediscriminatorii și respinge ideile, curentele și atitudinile antidemocratice, xenofobe, șovine și rasiste.

Până în prezent, au absolvit două generații de asistenți medicali generaliști, cu recunoașterea studiilor în tară și în afara granițelor tării. De la înființare, din 2014, în fiecare an, înscriem fără taxă de scolarizare absolvenți de liceu, care aparțin grupurilor defavorizate, la recomandarea Agenţiei de Consiliere şi Sprijin pentru Minorităţi și Persoane Defavorizate (ACS-MPDR) iar începând din 2016, în urma unor examene de selecție, oferim locuri fără taxă, în limita a 10% din numărul de nou înscriși în fiecare an.

Școala dispune de spații moderne, are un colectiv de cadre didactice bine pregătite, alcatuit din medici specialiști, farmaciști, profesori de instruire practică și profesori de specialități paraclinice, selectat pe criterii de profesionalism, cu experiență didactică dovedită de-a lungul anilor. Fiecare dintre profesorii, medicii sau farmacistii care pregătesc elevii, lucrează cu multă dedicație, într-un climat plăcut, motivațional, aplicând metode moderne de învățământ, astfel încât, fiecare zi petrecută în sala de curs sau la stagiul practic să constituie un beneficiu pentru elevi. Școala oferă stagii de formare în spitalele din Craiova sau în U.E., prin proiecte Erasmus+.

Director,

Prof. Luminita Georgescu

EXPERIENȚELE CURSANȚILOR Școlii Postliceale Sanitare San-Eco-Med

Croitoru Ionela-Valentina, anul II, Asistent Medical Generalist: Am absolvit, în 2012, Tehnologia Prelucrării Produselor Alimentare la Facultatea de Agronomie, Horticultură iar în 2014, master ”Controlul și expertiza produselor agroalimentare”. Nu am găsit loc de muncă conform studiilor iar în anul 2017, am dat admitere pe locurile fară taxă la Școala Postliceală Sanitară ”San-Eco-Med”, unde voi fi, din septembrie, în ultimul an de studiu.

Cea mai frumoasă experiență ca elevă a acestei școli am trăit-o când am mers în stagiu clinic, 5 săptămâni, în clinica Casa di Cura Villa Elisa, din Cinquefrondi, Italia, în perioada 9 aprilie - 11 mai 2018. Acolo am însușit noi cunostințe, abilități și competențe privind utilizarea tehnologiei moderne în acordarea de îngrijiri medicale pacienților, într‐un mediu real și într‐un alt sistem de sănătate.

Am cunoscut serviciile medicale din sistemul de sănătate european; mi-am dezvoltat competențele și abilitățile: lingvistice, de comunicare culturală cu pacienții, de lucru în cadrul unor echipe medicale multiculturale, am învățat să devin cetățean europen activ și mi-am dezvoltat capacitatea de adaptare la condițiile de lucru și viață dintr-o țară europeană. Îmi doresc să lucrez în domeniul medical, găsesc mari satisfacții în a ajuta oamenii, am frecventat cu regularitate cursurile și stagiile în spitalele din Craiova și în Italia, prin proiectul Erasmus+.

PENTRU ANUL SCOLAR 2019-2020 ȘCOALA POSTLICEALĂ SANITARĂ SAN-ECO-MED CRAIOVA ORGANIZEAZĂ SELECȚIE

Pentru specializarea: Asistent medical generalist - 140 locuri (5 clase)

Școala este acreditată prin ordinul de ministru 4393/03.07.2019.

ÎN FUNCȚIE DE SOLICITĂRI, LOCURILE SE POT SUPLIMENTA

INSCRIERI: la secretariatul şcolii între orele 09:00 - 16:00, strada Rovinari nr. 1A

(sediul Liceului \"Traian Vuia\"- corp B, etajul III / fostul Liceu Industrial nr.1)


Sursa: SAN-ECO-MED
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă