Science Fiction Festival, la Craiova

Science Fiction Festival, la Craiova

11:21 12.07.2019
0

Așteptat de iubitorii de literatură și de creatorii în domeniul SF, „Science Fiction Festival” se va derula la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri și sâmbătă, 12 și 13 iulie 2019, orele 13:00-16:00, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”.

Distribuie articol

În acest an, „Science Fiction Festival” este o reuniune informală a creatorilor de literatură science fiction din Craiova, București și Târgu Jiu. Potrivit invitației de participare la eveniment, festivalul le propune participanților discuții pe marginea cărților apărute în primele șase luni ale acestui an sau aflate în curs de apariție, precum și prezentarea unor articole de critică literară în cadrul genului.

La eveniment vor participa Aurel Maria Baros, președintele secției de proză a Uniunii Scriitorilor din România - filiala București, Ioan Lascu, președintele Uniunii Scriitorilor din România - filiala Craiova, Eugen Lenghel, redactor al revistei „Ficțiuni”, scriitori și membrii Clubului SFVA Craiova.


Mihai Firică

Mihai Firică

director PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă