Schimbări la Avioane SA Craiova: Cristi-Marcel Spulbăr, noul președinte al Consiliului de Administrație

Schimbări la Avioane SA Craiova: Cristi-Marcel Spulbăr, noul președinte al Consiliului de Administrație

09:24 23.01.2020
0

Acționarii Avioane Craiova (simbol bursier - AVIO), producător român din industria aeronautică, au ales cinci noi membri ai Consiliului de Administrație, pentru un mandat de patru luni, începând din 28 decembrie, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condițiile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, arată un anunț transmis Bursei de Valori București (BVB).

Membrii provizorii sunt: Cosmin Lucian Gheorghe, Dan Diaconu, Rodica Ruxandra Anghel, Diana-Valy Iancu și Cristi-Marcel Spulbăr, acesta din urmă fiind numit președinte al Consiliului de Administrație

Distribuie articol

Compania este controlată de Ministerul Economiei cu 80,97% din capitalul social. Societatea are o capitalizare de 3,84 milioane lei și circa 200 de angajați.

Avioane Craiova estimează pentru acest an venituri totale de 32,3 milioane lei, la un profit brut de 48.000 lei.


Sursa: Bursa de Valori București (BVB)
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă