Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Grupului Alexandrion, a fost declarat Gamechanger-ul anului în Europa

Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Grupului Alexandrion, a fost declarat Gamechanger-ul anului în Europa

18:53 30.01.2020
0

Alexandrion Group a fost distins cu încă două premii internaţionale organizate de renumita revistă ACQ şi portalul de ştiri ACQ5, în cadrul ACQ5 Global Awards 2019. Alexandrion Group a câştigat premiul destinat Companiei anului, din Europa - la categoria Food and Drink, iar domnul Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Grupului Alexandrion, a fost declarat Gamechanger-ul anului în Europa.

Distribuie articol

Aceste două noi premii vin să confirme că strategia de dezvoltare a Alexandrion Group la nivel global este pe făgaşul cel bun. Distincţiile sunt onorante, mai ales pentru că nominalizările şi voturile vin din partea cititoriilor publicaţiei şi portalului online, care aparţin elitei de afaceri globale - lideri din industrie, profesionişti distinşi şi personalităţi marcante ale afacerilor. În acelaşi timp, aceste noi distincţii pentru zona Europei susţin Alexandrion Group să îşi continue ritmul rapid de dezvoltare şi de expansiune care vizează să fie ai lider pe piaţa mondială a băuturilor spirtoase şi a vinurilor.

Câştigătorul titlului ACQ5 de Gamechanger-ul anului 2019, domnul Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Alexandrion Group, a transformat, în mod cert, antreprenoriatul familial într-un adevărat motor al industriei româneşti. Iar datorită viziunii pe termen lung a domnului Salameh, Alexandrion Group devine rapid un jucător-cheie în industria băuturilor spirtoase şi a vinurilor din peste 50 de ţări din întreaga lume.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă