Adrenalină la maxim, în Baia de Fier din Gorj!   Suspendaţi la 200 de metri, în hamac

Adrenalină la maxim, în Baia de Fier din Gorj! Suspendaţi la 200 de metri, în hamac

07:00 02.10.2019
0

Dacă vrei să trăieşti senzaţii tari, suspendat la 200 de metri, poţi alege să o relaxare în hamac de unde poţi admira frumusețile de nedescris ale zonei. Pentru această experienţă, turiştii plătesc 100 de lei.

Distribuie articol

O bază de relaxare şi naturo-terapie la înălţimea de 200 de metri a fost inaugurată în comuna Baia de Fier, judeţul Gorj.

Turiştii care vizitează localitatea au posibilitatea să-şi petreacă timpul în hamace suspendate între stânci.

„Oamenii pot să vină, să ia legătura cu noi, au acces nelimitat. Este prima acţiune de acest gen, din câte am văzut în ţară nu s-a mai făcut aşa ceva, am căutat în afară şi nu am găsit”, a declarat Gabriel Dan Chiriac, preşedintele Clubului Montan White Wolf Baia de Fier.

Cablurile care fac legătura între stânci suportă o greutate de aproximativ 4.500 de kilograme.

Atelierul de hamace între stânci se află la Baia de Fier, punct intrare Peştera Muierilor şi este o premieră în România. Organizatorii spun că ideea de bază de la care au pornit a fost aceea de a readuce tinerii către munte şi natură.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă