SCANDALOS! Ștefan Popa Popa’s - În Timișoara au venit ciurucurile din Oltenia

SCANDALOS! Ștefan Popa Popa’s - În Timișoara au venit ciurucurile din Oltenia

09:16 20.07.2019
0

Caricaturistul Ştefan Popa Popa's a făcut mai multe declarații jignitoare la adresa oltenilor într-o emisiune la o televiziune din Timișoara, Ieri, la postul local de televiziune Tele Europa Nova Timişoara, Ştefan Popa Popa’s a făcut declaraţii extrem de dure la adresa oltenilor stabiliţi în Timişoara: Au venit ciurucurile din Oltenia

Vorbind despre cultura din Timişoara a făcut o afirmație aiuritoare: publicul din Timişoara s-a schimbat, avem peste 60 la sută olteni în loc de timişoreni. Atunci îmi pun şi eu întrebarea: unde sunt valorile Timişoarei?, a spus Popa’s, potrivit stiripesurse.ro și alte publicații care au preluat insanitățile acestui așa-zis ambasador cultural.

Distribuie articol

Delirul caricaturistului nu a putut fi temperat nici de către Tiberiu Ciobanu, moderatorul emisiunii, deși acesta i-a atras atenţia că şi el este născut din părinţi olteni: Timişoara a fost ridicată de olteni şi de moldoveni. Timişoara a fost o mlaştină aici. Nu e bine să atacăm... olteni, moldoveni.

Departe de a înțelege că îi jignește pe locuitorii din Oltenia stabiliți în Banat, dar și pe ceilalți olteni, caricaturistul Popa’s a ieșit complet în decor: Ba, da. Trebuie să atacăm pentru că nu au venit cei mai ca lumea. Au venit ciurucurile din Oltenia. Aşa... mai avem olteni foarte valoroşi care au venit în Timiş oara şi au făcut lucruri ca lumea.

CUM COMENTAȚI ATACUL XENOFOB AL LUI ȘTEFAN POPA POPA’S?

La ora actuală, Timișoara este invadată de olteni, peste tot numai mașini de Olt, Mehedinți și Dolj. Oltenii au stricat echilibrul cultural din Timișoara. Vrem o Timișoară a culturii, a bunului gust, nu ca publicul să cizeleze cultura. Publicul din Timișoara s-a schimbat, 60% sunt olteni. Unde sunt oamenii de valoare?

Trebuie să atacăm această temă - din Oltenia nu au venit cei mai buni, au venit ciurucurile. Înainte, copiii din Timisoara se jucau cu sârbi, maghiari, nemții; știau patru limbi. Acuma, doar fusei, mersei, mă dusei… Nu zic, sunt și oameni de valoare din Oltenia, dar aceia sunt vreo 20.


Sursa: Tele Europa Nova
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă