Salvatorii de la ISU Olt, avansaţi de Ziua Pompierilor

Salvatorii de la ISU Olt, avansaţi de Ziua Pompierilor

16:49 15.09.2019
0

Ziua Pompierilor din România a reprezentat cel mai bun moment pentru a le mulțumi și a-i recompensa pe salvatorii și voluntarii care s-au remarcat în acest an.

Distribuie articol

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, au fost înaintați în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad, pompierii care s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu:

✓În gradul de Căpitan

Locotenent Marinescu Paul Ionuț

✓În gradul de plutonier adjutant șef

Plutonier adjutant Ion Florin

✓În gradul de plutonier adjutant

Plutonier major Cîrciumaru Marian

Plutonier major Moșteanu Ionel Narcis

Plutonier major Stănescu Cristinel Răzvan

Plutonier major Stroie Constantin Costin

Plutonier major Tudorache Constantin Aurel

Plutonier major Văleanu Emil Valentin

Au fost premiați pompierii care s-au remarcat pe timpul misiunilor de intervenție, dar și cei care au dat dovadă de spirit civic în afara serviciului:

✓A primit insigna onorifică „pompier de onoare” al județului Olt, domnul plutonier adjutant Cojocaru Ilie, pompier în cadrul Detașamentului Slatina. Ilie este unul dintre cei mai apreciați paramedici SMURD din județul Olt, fiind cunoscut ca un profesionist desăvârșit.

✓A primit emblema de merit „acțiuni umanitare” clasa a III-a, domnul plutonier major Radu Victor, pompier în cadrul Detașamentului Slatina. Victor este cunoscut de colegi, dar și de superiori ca un pompier-paramedic implicat permanent în toate activitățile unității. Acesta și-a demonstat încă o data spiritul civic și instictul de salvator și, aflat în timpul liber, a acționat cu profesionalism la un accident rutier produs în municipiul Slatina, strada Cireașov, în data de 16 august 2019.

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, au fost acordate diplome de merit salvatorilor care s-au remarcat în activitatea desfășurată în sprijinul cetățenilor județului Olt:

✓ Plutonier adjutant Vătafu Ion

✓ Plutonier major Trițescu Adrian

✓ Plutonier major Stănescu Cristinel Răzvan

Am dedicat un moment oamenilor care merită cu prisosință respectul fiecărui cetățean, oamenilor care își pun cunoștințele și deprinderile în slujba semenilor fără a cere nimic în schimb. Este vorba de voluntarii înscriși în programul național „Salvator din pasiune”, cei care sprijină permanent acțiunile ISU Olt și cărora le mulțumim pentru implicarea de care dau dovadă.

Au primit diplome de merit voluntarele care au executat cele mai multe misiuni pe ambulanțele SMURD:

✓Paramedic-voluntar SMURD Tecuceanu Emilia-Emilena cu 221 de misiuni

✓Paramedic-voluntar SMURD Rusu Luiza Ana-Maria cu 110 misiuni

✓Paramedic-voluntar SMURD Ivanciuc-Danțuș Bianca-Maria cu 84 de misiuni


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă