România Citește - scriitori români și străini, promovați la Craiova de Fundația Culturală Ideea Europeană

România Citește - scriitori români și străini, promovați la Craiova de Fundația Culturală Ideea Europeană

12:05 08.10.2019
0

Fundația Culturală Ideea Europeană organizează, în cadrul Proiectului România citește, o acțiune de promovare a lecturii și a volumelor recent publicate de către autori din Oltenia. Joi, 10 octombrie a.c., de la ora 11.00, la Biblioteca Aman, scriitori, critici și oameni de cultură vor veni în fața publicului craiovean pentru a dialoga și de a prezenta volume de mare valoare literară.

Vor participa scriitorii Florin Logreșteanu, Marian Victor Buciu, Aura Christi, Crișu Dascălu, Bogdan Mihai Dascălu, Adrian Dinu Rachieru, Florian Copcea, Tudor Nedelcea, Mircea Băduț, Nicolae Panea, Dumitru Otovescu.

Distribuie articol

Se vor lansa volumele Păcatul lui Onan de Florin Logreșteanu, Critica și creația de Marian Victor Buciu, Geniul inimi și Ostrovul Învierii de Aura Christi, Întoarcerea perenă de Mircea Băduț.

Cu ocazia evenimentului de la Craiova vor fi prezentate revistele Contemporanul și Punctul critic.

România Citește – proiect multianual de susţinere a artei și de promovare a autorilor contemporani în România și străinătate.

Parteneri: Academia Română, Revista Contemporanul, Inspectoratul Școlar al Municipiului București,

Biblioteca Județeană Dolj „Alexandru și Aristia Aman”, Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Asociația Libris Cultural, Biblioteca Județeană „V.A. Urechea” Galați, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, Liceul Teoretic „Marin Preda” București, Colegiul Național „Octav Onicescu” București, Asociația Fălticeni Cultural, APLER – Asociația Publicațiilor Literare și Editurilor din România.


Mihai Firică

Mihai Firică

director fondator PRO Oltenia - ziar online: Informaţia veritabilă te face mai puternic. Orice decizie iei, a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul care te interesează este o condiţie a succesului. Viaţa de zi cu zi te-a învăţat, dragă cititorule, că a afla o informaţie în timp real, cu un pas înaintea celuilalt, deschide oportunităţi nebănuite.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă