Revista BBC TopGear a revenit în România!

Revista BBC TopGear a revenit în România!

19:30 24.02.2021
0

Revista BBC TopGear a revenit în România, cu un format nou și o echipă de jurnaliști auto cu o vastă experiență în domeniu. Publicația este disponibilă la punctele de difuzare a presei începând cu 23 februarie.

În fiecare lună, cititorii vor găsi în cele 124 de pagini informații despre mașini de toate felurile și formele, vechi, noi sau chiar nelansate încă pe piață. Redactorii BBC TopGear le vor plimba, testa, fotografia, visa și apoi transforma în povești numai bune de savurat în cel mai tradițional și relaxant mod cu putință: pe hârtie, departe de stresul notificărilor permanente și al luminii albastre a ecranelor.

În plus, cititorii vor primi recomandări despre jocuri, filme sau evenimente cu tematică automobilistică și vor afla cum arată relațiile unor vedete cu automobilele lor.

Distribuie articol

Dan Scarlat, redactor-șef revista BBC TopGear România: Ne aflăm în zorii unei schimbări majore a conceptului de automobil, dictată atât de electrificare, cât mai ales de aptitudinile de conectivitate. Mai devreme sau mai târziu vom ajunge să nu mai conducem noi mașinile noastre, din lene sau din obligație. Dar astăzi, avem la dispoziție vârfurile inginerești ale tehnologiei viitor expirate laolaltă cu primele generații de mașini electrice, cât și cu o mulțime de hibride între ele.

Astăzi avem la dispoziție toate formele care au existat vreodată. În 2021 poți cumpăra o mașină extrem de logică și eficientă, cum va fi Dacia Spring, un superlativ al mecanicii analogice, ca Murray-ul de pe coperta noastră sau o berlină de peste 1000 CP, în persoana noii Tesla Model S Plaid. Acum, ia gândește-te: când în istoria auto au mai existat pe piață atâtea opțiuni?

Fără îndoială, este și o perioadă bună să citești presă auto. Și să ai și aici cât mai multe opțiuni în cât mai multe forme - inclusiv cea de față, analogică, departe de lumina albastră a ecranelor omniprezente și de «atacul» permanent al notificărilor. Este cel mai bun moment ca și revista TopGear România să intre în a doua ei viață. Lectură plăcută!


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă