Reprezentanţii IPJ Dolj  au fost astăzi prezenţi la manifestările de 1 Decembrie – Ziua Națională a României

Reprezentanţii IPJ Dolj au fost astăzi prezenţi la manifestările de 1 Decembrie – Ziua Națională a României

13:47 01.12.2019
0

Poliţiştii rutieri au participat cu două autospeciale şi o motocicletă, folosite pentru patrulare şi supravegherea traficului rutier, dar şi pentru a interveni în zonele unde se înregistrează aglomerări sau blocări ale traficului.

Distribuie articol

Autoturismele structurilor de ordine publică au fost şi ele prezente la activităţile desfăşurate astăzi, acestea putând fi întâlnite atât în municipii, oraşe, cât şi în mediul rural, în serviciile de patrulare pentru menţinerea unui climat optim de ordine și siguranţă civică.

 

Poliţiştii din cadrul Servicului Criminalistic au prezentat  Laboratorul Criminalistic Mobil, cu ajutorul căruia pot fi efectuate investigaţii complexe, de către poliţiştii care se deplasează la faţa locului, la diferite evenimente sesizate.

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au defilat astăzi cu două autospeciale de  intervenţie. Fiecare dintre acestea asigură transportul unei grupe, formată din 6 poliţişti. Autospeciala este dotată cu armament, muniţie, mijloace de comunicare şi mijloace specifice folosite în acţiunile care necesită un timp de reacţie foarte scurt şi o intervenţie fermă.

 

De asemenea, azi, 1 decembrie, după activităţile desfăşurate în centrul municipiului nostru, mai multe autospeciale ale poliţiei doljene vor fi prezente în parcarea unui important centru comercial, unde a fost organizat un stand expoziţional. Astfel, craioveni de toate vârstele au posibilitatea de a sta de vorbă cu poliţiştii rutieri, criminalişti, luptătorii de la Acţiuni Speciale, dar şi cu poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, care vor veni în atenţia oamenilor cu sfaturi preventive utile.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă