Replică din breaslă pentru Ștefan Popa Popas. I-a făcut-o un confrate

Replică din breaslă pentru Ștefan Popa Popas. I-a făcut-o un confrate

14:10 24.07.2019
0

Caricaturistul Ștefan Popa Popa’s a devenit inamicul nr 1 al oltenilor de pretutindeni, după ce a făcut declarații jignitoare la adresa oltenilor stabiliți în Timișoara. i s-a retras titlul de cetățean de onoare de către mai multe orașe din Olt, Dolj și Drobeta Turnu-Severin, a primit mii de cuvinte grele în online, ba chiar s-a ales și cu o plângere la Consiliul național Pentru Combaterea Discriminării. Replici a primit și din partea confraților de breaslă. Chiar dacă nu este o realizare recentă, caricaturistul oltean Cătălin Mihalache l-a ironizat printr-un portret cu trompă, urechi și fildeș de elefan.

Distribuie articol

Un alt caricaturist oltean, Gogu Neagoe, a scris pe rețelele de socializare: În România mulți artiști care care fac caricaturi mai bine de cât Un Popa’S la Timișoara .Multi artisti caricaturiști celebri de-a lungul istoriei sunt premianți la festivaluri internaționale de caricatura și fac cinste României


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă