Provocare pentru cititori: o lectură incomodă de la un autor sincer, Gheorghe Duduială

Provocare pentru cititori: o lectură incomodă de la un autor sincer, Gheorghe Duduială

19:10 10.07.2019
0

Antreprenorul Gheorghe Duduială revine cu o nouă apariție editorială și își provoacă cititorii la o lectură incomodă, într-un stil interogativ, prin volumul De ce ești trist, popor român? Cartea apărută la Editura Aius va fi lansată la Biblioteca Județeană Antim Ivireanu din Râmnicu-Vâlcea, în data de 26 iulie, 2019, ora 17.00. Volumul va fi lansat în mai multe orașe din Oltenia după un calendar care urmează să fie anunțat de către autor.

Distribuie articol

Cunoscut publicului din Oltenia prin desele apariții publice la radio și televiziune, Gheorghe Duduială a organizat numeroase întâlniri cu tinerii, cărora le-a împărtășit din experiență și i-a îndemnat să intre în politică pentru a schimba din interior un sistem corupt și ineficient. Volumele sale de publicistică și interviuri s-au bucurat de un larg succes, ceea ce i-a atras autorului invidia și chiar ura unor politicieni veroși. Noua sa carte vine după o relativă absență din emisiuni, autorul mărturisind că a preferat să accepte izolarea impusă de politicieni influenți decât să provoace neplăceri realizatorilor care l-au găzduit în emisiuni. Însă editorialele lui Gheorghe Duduială și-au păstrat incisivitatea, claritatea ideilor și viziunea simplă dar sinceră despre viața socio-politică.

Antreprenor de cursă lungă, după câte mărturisește, deși încercat în câteva rânduri de probleme grave de sănătate, inginerul Duduială a rezistat în domeniul hidroizolațiilor vreme de aproape trei decenii. Și-a păstrat alături mulți dintre primii săi angajați și a mărturisit public faptul că marea sa realizare este familia.

Succes și sperăm ca domnuo Duduială să se alăture echipei de editorialiști ai ziarului PRO Oltenia!


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă