Procurorii DNA sapă la sediul ORACLE din Pipera pentru a găsi dovezi de corupție

Procurorii DNA sapă la sediul ORACLE din Pipera pentru a găsi dovezi de corupție

18:23 07.08.2019
0

Unul dintre giganții software pe plan mondial și cea mai mare companie din România este controlată de către procurorii anticorupție. Echipe de la DNA au descins la sediul Oracle iar nchetatorii ridică documente pentru a proba fapte de corupție.

Procurorii fac cercetări într-un dosar de corupție în mediul privat și au indicii despre acordarea unor contracte de către compania Oracle în schimbul unor sume foarte mari. Potrivit surselor, este vizat chiar Sorin Mândruțescu, directorul general al Oracle România, la domiciliul acestuia fiind făcute mai multe percheziții și ar urma să fie dus la sediul DNA.

Distribuie articol

CEO-ul companiei Oracle, Sorin Mândruțescu, a transmis printr-o declarație de presă că nu poate să facă niciun comentariu deocamdată pentru că nu cunoaște acuzațiile formulate de procurori. Mândruțescu spune că a răspuns cu deschidere solicitărilor procurorilor și că va adopta o astfel de conduită și în continuare.

Pentru Digi24, directorul general Oracle România, Sorin Mîndruţescu a declara: La acest moment, nu pot face niciun comentariu, întrucât nu cunosc ce acuzații formulează procurorii. Ceea ce pot spune este că am răspuns cu deschidere tuturor solicitărilor procurorilor și că voi adopta o astfel de conduită și pe viitor. Desigur, prin avocatul meu, voi cere să aflu mai multe elemente din dosar, însă, fiind o procedură în curs, voi rămane rezervat cu declarațiile, apreciind că ele trebuiesc făcute doar în cadru instituțional.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Servicii de sanatte si securitate in munca - Servicii profesionale de sanatate si securitate in munca.
Categorii

ConectareCont nouResetare parolă