Primarul unei comune din Dolj, implicat într-un scandal sexual

Primarul unei comune din Dolj, implicat într-un scandal sexual

12:21 13.08.2019
0

Conversaţii deocheate între primarul comunei Coţofenii din Faţă din judeţul Dolj, Constantin Cârciumaru ales din partea PSD, şi o localnică fac înconjurul internetului de câteva zile.

Distribuie articol

Una dintre persoanele care a reclamat comportamentul indecent al primarului Constantin Cârciumaru este Izabela P., din Coţofenii din Faţă. Femeia mărturiseşte că a avut nevoie de un document de la primărie şi a fost mereu amânată de primar şi, apoi, după ce soţul său a plecat la muncă în străinătate, a invitat-o insistent la întâlniri amoroase şi i-a făcut avansuri sexuale, pe care aceasta le-a refuzat. Avansurile indecente au fost făcute de primar, în mod repetat, nu numai prin telefon şi sms, ci şi pe contul de Facebook, prin Messenger, şi au fost depuse ca probe la dosar.

Potrivit conversaţiilor, edilul îi propune direct femeii să facă sex cu el, se laudă cu potenţa lui sexuală, îi trimite imagini cu el, iar într-una dintre ele apare un penis într-un castron de ciorbă. „Arată-mi p…“, îi cere primarul femeii. Mai departe în conversaţie, edilul se laudă că are experienţă. „Te f… de te rup. Nu mă laud… am experienţă“, scrie el. Primarul se disculpă şi spune că totul este o făcătură.

Scandalul a ajuns şi la urechile prefectului care a sesizat Poliţia.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă