Prefectul judeţului Vâlcea s-a vaccinat împotriva COVID19

Prefectul judeţului Vâlcea s-a vaccinat împotriva COVID19

17:50 16.02.2021
0

Prefectul județului Vâlcea, domnul Sebastian Fârtat, s-a vaccinat astăzi împotriva COVID-19, fiind printre primii vâlceni care s-au imunizat cu serul AstraZeneca.

Distribuie articol

Imunizarea cu vaccinul AstraZeneca a început ieri în România, în Vâlcea fiind deschise trei noi centre – unul în Râmnicu Vâlcea, unul în orașul Călimănești și unul în comuna Budești. Aceste centre sunt dedicate vaccinării cu acest ser, al treilea disponibil în România pentru campania de vaccinare împotriva COVID -19, după Pfizer BioNTech și Moderna.

„Vâlcenii sunt oameni inteligenți și uniți. Cu siguranță vor găsi resorturile necesare pentru a face acest pas pentru imunizare, în ideea binelui propriu dar mai ales a celui colectiv. Până acum ne-am ferit și ne-am protejat, dar permanent am fost ținuți în șah. Este timpul să facem o mutare înainte, în fața acestei pandemii. Prin vaccinare, sistemul nostru imunitar învață repede să recunoască și să lupte împotriva SARS-CoV-2. Este pasul pe care îl facem pentru redobândirea libertății și a încrederii în noi înșine. Vom realiza în curând că suntem mai puternici decât credeam. Îmi doresc ca județul Vâlcea sa fie pe locul întâi la numărul de persoane care se vaccinează, pentru a putea reveni cât mai curând la o relaxare a măsurilor impuse și pentru a putea deschide larg porțile turismului în acest județ minunat”, a transmis prefectul Sebastian Fârtat.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă