Polițistul Marian Godină șochează: Să nu mai îndrăzniți vreunul să îmi scrieți în privat ceva sau să îmi cereți să vă ajut

Polițistul Marian Godină șochează: Să nu mai îndrăzniți vreunul să îmi scrieți în privat ceva sau să îmi cereți să vă ajut

14:21 10.01.2021
0

Cererile unor polițiști de a ieși din rândul cetățenilor care trebuie să strângă cureaua în situația pandemiei prelungite a tensionat relațiile de breaslă, cunoscutul polițist Marian Godină ajungând să polemizeze cu cei care încearcă să profite de situație. Nemulțumiți că vor fi înghețate salariile și nu vor mai primi majorările promise de politicieni, polițiștii amenință cu proteste de stradă.

Godină a scris un lucru surprinzător pe blogul său: Căci atunci când un coleg e disperat și are nevoie de ajutor, Godină nu mai e „jegosul ăla”, nici „gunoiul” și nici „vândutul”. Atunci Godină e colegul nostru drag de la Brașov la care trebuie să ajungem cumva, chiar dând e-mail pe adresa firmei soției sale sau chiar sunând pe telefonul fix de la SAS Brașov, că doar el nu are viață personală și nici soția lui.

Aș mai putea scrie o carte numai cu câte am pățit eu cu astfel de colegi, dar v-am acordat deja prea multă atenție.

Eu știu că și voi puteți scrie oricând o carte, însă nu reușesc incă să înțeleg ce vă oprește.

De azi înainte, să nu mai îndrăzniți vreunul să îmi scrieți în privat ceva sau să îmi cereți să vă ajut.

Distribuie articol

Pentru a-și vărsa năduful, Marian Godină și-a așternut amărăciune într-un text destul de mare pe blogul personal: Sunt cel care, la moartea colegului Gigină, am scris un articol extrem de critic la adresa lui Gabriel Oprea, care era pe atunci ministru în funcție. Eu eram agent la Biroul Rutier Brașov pe atunci, nu aveam niciun naș de cununie și nici nu aveam vreo altă „pilă”.

Îmi amintesc cu mare drag de amplul protest de atunci, când mii de polițiști au ieșit revoltați în stradă, profund mișcați de moartea colegului lor.

Mint. Nu ați ieși niciunul, niciun sindicat măcar nu a luat atitudine. Aaa, de fapt da, a fost parcă un sindicat care a zis ceva. Dar în apărarea lui Oprea...

CITIȚI ARTICOLUL INTEGRAL PE BLOGU


Sursa: Marian Godină blog
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă