Polițist din Deveselu, prins în flagrant când primea bani de la o femeie pe care o şantaja cu imagini compromiţătoare

Polițist din Deveselu, prins în flagrant când primea bani de la o femeie pe care o şantaja cu imagini compromiţătoare

06:27 11.03.2020
0

Un agent de poliție de la Deveselu a fost prins în flagrant, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie pe care o amenința că publică imagini compromițătoare.

Distribuie articol

Potriviti IPJ Olt, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Caracal au organizat un flagrant delict, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de \"santaj\".

În urma activității, polițiștii au identificat un bărbat, agent de poliție la un post de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie, de 52 de ani, din comuna Deveselu.

Bărbatul este bănuit că ar fi pretins acestei femei suma de 5.000 de euro, pentru a nu face publice, pe o retea de socializare, înregistrări compromițătoare pentru aceasta.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul de specialitate al colegilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă