Pistol găsit într-o maşină,  în urma unui control în trafic

Pistol găsit într-o maşină, în urma unui control în trafic

12:02 06.10.2019
0

Un poliţist aflat în afara orelor de serviciu din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea a sesizat faptul că, prin localitatea Podari, pe sensul spre Craiova, circulă un autoturism, care, la data de 2 august a.c., ar fi fost implicat într-o şicanare în trafic, între localităţile Cerăt şi Segarcea.

Distribuie articol

Potrivit IPJ Dolj. în zona respectivă au fost dirijate 2 echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, autoturismul fiind oprit pe o stradă din localitate.

Astfel, poliţiştii au identificat în autoturism 2 tineri, de 20 şi 24 de ani, ambii din Urzicuţa.

În controlului efectuat autoturismului, poliţiştii au găsit un pistol, prevăzut cu încărcător şi 6 bile, arma şi muniţia fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă