Performanţă! El este gorjeanul declarat cel mai bun student din Anglia

Performanţă! El este gorjeanul declarat cel mai bun student din Anglia

17:43 12.01.2020
0

Andrei Mărgeloiu, un tânăr de 22 de ani, din Târgu-Jiu, este studentul care a fost admis la programul de masterat al Universităţii din Cambridge şi studiază inteligenţă artificială. În 2019, el a absolvit Facultatea de Informatică a University College London (UCL), iar în primul an a fost declarat cel mai bun student.

Distribuie articol

Andrei Mărgeloiu Andrei Mărgeloiu studiază inteligenţa artificială la Universitatea din Cambridge, Anglia, alături de cei mai buni studenţi din lume. Tânărul a absolvit Colegiul Naţional Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu, în 2016, iar în timpul liceului a obţinut trei medalii de aur la Olimpiada Naţională de Informatică.

Plecat în Marea Britanie, în 2016, Andrei a fost declarat cel mai bun student după primul an de studiu. În 2019 a absolvit Facultatea de Informatică a University College London (UCL) cu cea mai înaltă distincţie, First Class Honours, având a doua medie generală din promoţia sa.

În timpul studenţiei la Londra, a primit distincţia „Diploma Ambasadorului“, acordată de Ambasada României în Marea Britanie celui mai bun student român din Regat.

În cadrul acestui eveniment anual, Ambasadorul României la Londra a acordă un student român în Marea Britanie cu această distincție pentru rezultatele sale academice.

"În fiecare an, Liga Română a studenților din străinătate organizează o gală de acordare a studenților români pentru rezultatele lor.

Anul acesta am fost surprins să fiu Nominalizări și am fost onorat să primesc o distincție pentru faptul că am fost în top 3 studenți din Europa", spune studentul.

Părinţii sunt foarte mândri de el. „Nici în prima şi nici în ultima zi de şcoală nu am simţit ce simt în acest moment în care citesc cuvintele tale. Te iubeste MAMA ! Şi promit că voi fi mereu lângă tine mereu", spune Ecaterina Mărgeloiu.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă