Elevii de 10 au fost premiaţi

Elevii de 10 au fost premiaţi

14:42 17.11.2019
0

Astăzi, 17 noiembrie, se implinesc 481 de ani de atestare documentară a oraşului Caracal.

Distribuie articol

Cu acestă ocazie, primarul municipiului Caracal, domnul Dr. Liviu Radu, făcând o punte peste timp, aduce trecutul și viitorul în acelasi tablou.

"Astfel, prin invitatia pe care v-am lansat-o, de a fi astazi impreuna, am vrut sa creez o punte peste timp punand in consonanta trecutul si viitorul.

Daca trecutul il sarbatorim prin activitati culturale ce vor avea loc in zilele urmatoare, viitorul mi-am propus sa il sarbatorim sub forma aceasta. Iar viitorul sunteti voi, bravi elevi de nota 10 ai orasului nostru, pe care ii sarbatorim prin premiere.

Voi reprezentati resursa cea mai importantă pe care o are municipiul Caracal. De asemenea trebuie să știti că acest oraș va apreciază și se bazeaza pe voi în viitor iar după terminarea studiilor va asteptam, de ce nu, acasa!

Am, astăzi, onoarea de a vă înmâna această diplomă însotită de un premiu din partea Primariei Municipiului Caracal, vouă celor patru elevi care ați obținut nota 10 la examenul de bacalaureat si evaluare naționala, în anul 2019”, a precizat edilul.

Popescu Andreea Elena – Nota 10 la Bacalaureat

Vrancea Oana Roxana – Nota 10 la Bacalureat

Lia Sara Maria – Nota 10 la Capacitate

Fărcășanu Bianca Ioana – Nota 10 la Capacitate


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă