Patronul lanțului de fast-food SPARTAN suspendă activitatea restaurantelor în mall-uri

Patronul lanțului de fast-food SPARTAN suspendă activitatea restaurantelor în mall-uri

13:26 15.03.2020
0

Antreprenorul Ștefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă în Moldova pentru a atrage atenția autorităților, surprinde printr-un mesaj și o decizie radicală în perioada în care România este afectată de epidemia de coronavirus: ,,E momentul pentru decizii asumate: CEA MAI LOGICĂ, NORMALĂ ȘI URGENTĂ măsură care trebuie luată cât de rapid este ÎNCHIDEREA TUTUROR MALLURILOR!

Chiar dacă 95% din afacerile mele sunt la mall, ar fi anormal să mai amânăm!,,

Distribuie articol

Șfefan Mandachi: E momentul pentru decizii asumate: CEA MAI LOGICĂ, NORMALĂ ȘI URGENTĂ măsură care trebuie luată cât de rapid este ÎNCHIDEREA TUTUROR MALLURILOR!

Chiar dacă 95% din afacerile mele sunt la mall, ar fi anormal să mai amânăm! Evident, pierd bani, dar mai bine să revenim cât mai repede la normalitate decât să crăpăm cu toții!

Din solidaritate, am cumpărat o masă de la toți competitorii, cărora le doresc putere să depășească criza!

(mai eram cu patru prieteni, n-am mancat singur)


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă