Organizația Femeilor Liberale Dolj - eveniment special de Crăciun: Serata Seratelor

Organizația Femeilor Liberale Dolj - eveniment special de Crăciun: Serata Seratelor

11:09 21.12.2023
0

Organizația Femeilor Liberale Dolj organizează azi, de la orele 17.00, la Tucano Coffee, \"Serata Seratelor\", un eveniment cultural dedicat colindelor specifice acestei perioade. Parteneri în organizarea acestui moment de sărbătoare sunt Editura Aius și Revista Mozaicul. Spiritul Nașterii Domnului va fi adus de colindătorii noștri speciali: Zorina Bălan, Dan State, Mircea Suchici și Dan Vană. Recitalurile acestora vor fi însoțite de numeroase surprize muzicale și literare.

Distribuie articol

În cadrul acestui eveniment, se va desfășura și campania \"Dar din dar\", prin care se vor colecta jucării și decorațiuni de Crăciun, care vor fi donate unor copii din mediul rural.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă