Olguța Vasilescu își pune cumnatul șef la RAT Craiova. Salariu de 16.640 de lei pe lună pentru Sorin Manda

Olguța Vasilescu își pune cumnatul șef la RAT Craiova. Salariu de 16.640 de lei pe lună pentru Sorin Manda

23:28 10.12.2019
0

Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, fosta șefă de campanie electoarală a Vasilicăi Viorica Dăncilă și fost primar al Craiovei, deputata Lia Olguța Vasilescu, a anunțat schimbări la conducerea societăților controlate de Primăria Craiova. Ciudat, marioneta Genoiu, un executant docil al ordinelor primite de la cuplul Manda, nu a avut până în prezent vreo reacție. Doar a postat niște poze caraghioase cu panouri solare montate pe Podul suspendat din Parcul Romanescu... Știrea săptămânii este că noul șef al RAT Craiova este Sorin Manda, cumnatul Olguței Vasilescu, în prezent un fel de city-manager prin Primăria Craiova. Pentru fiecare lună în care va sta în fotoliul de la societatea de transport local a Craiovei mazinul familiei Manda va primi 16.640 lei. Adică aproximativ veniturile unor pensionari de pe scara unui bloc din Craiovița în care Antena3 este un soi de far călăuzitor.

Pe ordinea de zi a ședinței speciale a Consiliului Local Craiova au aterizat trei puncte care arată că PSD se reorganizează din mers pentru bătălia privind alegerile locale. Cei mai fideli oameni ai Olguței Vasilescu sunt puși la treabă în fostele regii pentru a aduce bani pentru campanie și de a aplica măsuri dure pentru a mobiliza angajații la vot. Cine mișcă în front va fi dat afară dacă nu vine cu familia și rudele la vot, la atât se poate rezuma noua strategie electorală a Olguței. Noii șefi de la societățile Primăriei Craiova sunt plătiți regește, cu sume la care nu pot visa managerii societăților private cu performanțe economice deosebite. Dar se poate la stat, unde șefii vor primi peste 16.000 lei în fiecare lună.

Distribuie articol

Lanțul schimbărilor va afecta, dacă se poate spune așa, chiar și o societate în faliment dar unde șefii sunt plătiți regește, Termoficare Craiova. La cel de-al treilea proiect de pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri dimineața se ia act de demisia Lorenei Nicolăiţă din funcţia de administrator special al Termo Craiova SRL şi de numirea unui nou administrator special. Este vorba de Gheorghe Nedelescu, fost viceprimar al Craiovei,Consilierul local PSD Craiova și fost observator FRF pe vremea lui Mitică Dragomir. Gheorghe Nedelescu ajunge șef la Termoficare Craiova, societate aflată în faliment de patru ani și care a acumulat datorii immense.

„In ultimele luni, am avut audiente cu cateva sute de cetateni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Multi dintre acestia au reprosat calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene si atmosfera din aceleasi regii si mi-au solicitat masuri, dat fiind faptul ca administratiile PSD i-au obisnuit cu un anumit standard. Drept urmare, am avut discutii cu primarul Mihail Genoiu si consilierii locali pe aceasta tema. Craiova merita servicii de cea mai buna calitate, iar managementul institutiilor trebuie sa fie unul pe masura asteptarilor!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă