Ocolul Pământului în 100 de cărți, cu Liviana Tane

Ocolul Pământului în 100 de cărți, cu Liviana Tane

22:06 08.09.2019
0

Liviana Tane este scriitoare, editor și unul dintre cei mai cunoscuți ghost-writer-i de la noi însă bucuria ei vinovată în toate aceste preocupări este un proiect pentru care muncește și pe care și-l dăruiește cu voluptatea unui bogătaș: călătoriile în toată lumea pe urmele unor scriitori care au făcut istorie.

Distribuie articol

„Ocolul Pământului în 100 de cărți” a fost exclamația ei de 40 de ani, iar de atunci a strâns zeci de experiențe și sute de pagini de amintiri care, probabil, vor deveni o carte, lansată cu certitudine la editura pe care Liviana o va lansa în ultimele zile ale lui septembrie, The Writing Journey.

Te afli la începutul unui dialog care surprinde amintiri pe care nu le vei găsi într-un blog de călătorii. Bucură-te de ele!

Află povestea pe Life.ro


Sursa: Life.ro
Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă