O studentă de la Medicină are nevoie de ajutor financiar!  A fost părăsită de mamă atunci când a aflat că este bolnavă

O studentă de la Medicină are nevoie de ajutor financiar! A fost părăsită de mamă atunci când a aflat că este bolnavă

06:53 26.06.2020
0

Loredana Mihaela Ştefan, o tânără din comuna Redea, studentă la Facultatea de Farmacie din Craiova, cere ajutorul oamenilor pentru a strânge fondurile necesare unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Barcelona, care îi va corecta handicapul fizic, pe care-l are din copilărie, la piciorul şi mâna dreaptă.

Distribuie articol

"Mă numesc Ştefan Loredana Mihaela, în prezent sunt studentă la facultatea de Farmacie (buget) ...m-am născut la 7 luni ...în jurul vârstei de 2 ani bunicii mei au sesizat că nu pot merge şi au început investigaţiile soldându-se cu diagnosticul de tretapareză spastică.

Acest diagnostic, nu a fost foarte bine primit de mama mea, care a decis să ne părăsească! Eu am ramas în grija bunicilor paterni! Tatăl meu recăsătorindu-se după câţiva ani. De la vârsta de 5 ani au început un lung sir de intervenţii chirurgicale şi recuperare. Anii au trecut şi din nefericire, am rămas cu un handicap fizic. Mult timp am crezut că pentru mine nu se mai poate face nimic şi că aşa aveam să rămân întreaga viaţă. Ajungând la facultate, am întalnit o persoană cu multă experienta în domeniu care mi-a vorbit de o nouă intervenţie care m-ar ajuta şi mi-a facilitat contactul cu un chirurg renumit din Barcelona. Igor Nazarov, în urma consultului, mi-a oferit şansa de recuperare 100% dar această şansă costă.....şi costă foarte mult....4500 euro. Sunt foarte mulţi bani iar bunicii mei sunt foarte un vârstă cu pensii foarte mici! Din puţinul nostru am reuşit să strângem o parte din bani dar suntem contra cronometru! Am operaţia pe data de 28 iulie şi două posibilităţi: ori facem rost de restul banutilor ori o amân", este povestea tragică a studentei.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă