Mărturii cutremurătoare de pe patul de spital!   Secretarul general al PNL Olt : Trec printr-un coşmar de 10 zile!

Mărturii cutremurătoare de pe patul de spital! Secretarul general al PNL Olt : Trec printr-un coşmar de 10 zile!

14:13 23.07.2020
0

Secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, a fost confirmată, în urmă cu 10 zile cu coronavirus şi de atunci trăieşte un adevărat coşmar. Chiar ea a scris un mesaj pe pagina de socializare în care recunoaşte că starea de sănătate s-a agravat de la o zi la alta, deşi la început nu a avut simptome.

Distribuie articol

"Tot eu sunt! Doar bolnavă în perioada asta!

Cum?Unde?De la cine? Știu alții mai bine ca mine și nu mă obosesc să risipesc aerul de care am nevoie să respir....

În fața mortii nu îmi pasă de părerea nimănui și nimănui nu ar trebui să îi pese de suferința cuiva decât în măsura în care vrea să ajute!!!

Îmi asum public prezentarea coșmarului prin care trec de 10 zile încoace cu un singur scop: al conștientizării pericolului de infectare cu COVID și, mai mult decât atât, a efectelor devastatoare fizice, psihice, emoționale, pe care le produce!!!

Fie și un singur om să fie de azi mai responsabil pentru viața lui și a celor dragi, înseamnă pentru mine niște vieți salvate!!! O fi puțin să ne preocupe pe toți?

Am încredințat mesajul meu unui om în care cred, care crede în mine și îmi este alături în acest demers, fără să vadă în asta o victimizare a mea ci o modalitate, dureroasă pentru mine, de a pune în fața voastră, exact așa cum este, realitatea vietii mele de acum", a scris aceasta pe pagina de socializare.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă