O șansă pentru Filiași: Daniel Pităroiu, candidatul PNL pentru funcția de primar: Viziunea mea este un Filiași al dezvoltării, al creșterii și prosperității

O șansă pentru Filiași: Daniel Pităroiu, candidatul PNL pentru funcția de primar: Viziunea mea este un Filiași al dezvoltării, al creșterii și prosperității

08:39 23.05.2021
0

Liberalii doljeni l-au desemnat pe Daniel Pităroiu drept candidat pentru funcția de primar al Filiașului la alegerile anticipate din data de 27 iunie 2021. Decizia PNL Dolj a fost adoptată pentru ca un important oraș al județului să beneficieze de experiența și puterea de muncă a unui om care are toate calitățile pentru a sluji într-o funcție publică. În primul rând, integritate, seriozitate și viziune pentru dezvoltare. Președintele liberalilor, Ludovic Orban, cu ocazia recentei vizitei în Dolj, și-a manifestat încrederea că PNL va știga alegerile la Filiași pentru a putea pune în practică programe concrete pentru dezvoltarea urbei și că Daniel Pităroiu este alegerea corectă.

Dar cum de s-a ajuns la alegeri anticipate pentru funcția de primar al Filiașului? Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, Gheorghe Ilie s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 16 iulie 2012 - 27 septembrie 2013, întrucât a deţinut simultan funcţiile de viceprimar şi membru în Consiliul de Administraţie al Liceului Tehnologic \"Dimitrie Filişanu\" din Filiaşi.

Într-un mesaj adresat concetățenilor săi, Daniel Pităroiu a spus: Dragi locuitori ai Filiașiului, orașul nostru are nevoie de o viziune europeană pentru relansarea economică și implicit a creșterii calității vieții, drept urmare, am decis, alături de colegii mei de la PNL, să mă implic activ în procesul de dezvoltare al comunității și să candidez pentru funcția de Primar al Orașului Filiași.

Îmi doresc să lucrăm împreună la reconstruirea orașului în care vor crește copiii noștri, să ne implicăm în proiecte benefice tuturor categoriilor de vârstă și să privim optimist spre viitor.

Acum avem posibilitatea să punem bazele dezvoltării și să transformăm în realitate dorințele noastre.

Nu voi promite imposibilul însă, vă asigur că se vor observa efectele reformei din administrația publică locală pentru fiecare cetățean.

Puterea stă în mâinile voastre, alegerea este a voastră, decizia vă aparține!

Distribuie articol

Daniel Pităroiu: Scopul meu este să creăm împreună un oraș liber, un oraș care se înscrie tuturor standardelor europene. Să oferim Filiașiului o nouă viziune asupra vieții cotidiene, o viziune sinceră și verosimilă, reclădind încrederea pe care ar trebui să o avem unii în ceilalți.

Vreau să punem temeliile unei comunități în care toți locuitorii să beneficieze de un loc de muncă și în care teama de a te face auzit rămâne în trecut. Un oraș în care cu toții ne putem bucura de un weekend cu familia înconjurați de peisaje moderne și vesele.

Doresc să reformăm instituțiile publice astfel încât să existe transparența care acum lipsește cu desăvârșire. Să aducem oamenii potriviți la locul potrivit și să oferim funcții pe baza pregătirii, nu a gradului de rudenie.

Prioritatea mea este reprezentată de obținerea finanțării din fonduri europene pentru proiectele publice propuse. Intenționez să racordez atât locuitorii orașului, cât și pe cei ai zonelor vecine, la toate rețelele necesare unui trai demn de secolul 21: gaze, canalizare, fibră optică etc.

Parcările laterale pe artera principală pentru fluidizarea traficului, iluminatul stradal, o zonă de promenadă în centrul orașului și nu numai, sunt de asemenea alte proiecte importante pe care îmi doresc să le realizăm împreună.

Viziunea mea este un Filiași al dezvoltării, al creșterii și prosperității. Un oraș liber de frică și pregătit să evolueze.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă