Noi restricții impuse în Municipiul Caracal pentru prevenirea răspândirii Covid 19!

Noi restricții impuse în Municipiul Caracal pentru prevenirea răspândirii Covid 19!

12:58 16.10.2020
0

Având în vedere creșterea incidenței îmbolnăvirilor cu Covid 19 în Municipiul Caracal, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât:

- Repartizarea către Spitalul Municipal Caracal a 2 construcții ușoare din elemente modulare și 2 radiatoare electrice, destinate organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic al populației afectate care se va prezenta pentru acordarea asistenței specializate în unitatea sanitară, respectiv pentru dezechiparea, decontaminarea și dezinfecția echipajelor medicale de urgență SMURD.

Distribuie articol

- Suspendarea temporară, pentru o perioadă de 14 zile, începând din 16 octombrie a.c., a activităților didactice care presupun prezența ”față în față” din toate unitățile de învățământ din Caracal.

Facem apel la cetățenii municipiului nostru pentru respectarea cu strictețe a regulilor de prevenire a răspândirii virusului. Prin gesturi simple precum purtarea permanentă a măștii de protecție în spații publice, păstrarea distanței sociale, evitarea locurilor aglomerate, autolimitarea deplasărilor la strictul necesar în vederea aprovizionării sau desfășurării activităților profesionale care nu permit munca de la domiciliu, evităm îmbolnăvirea și transmiterea virusului persoanelor din jurul nostru.

În tot acest timp Primăria Caracal va continua acțiunea de dezinfecție periodică a spațiilor publice și distribuirea de măști de protecție persoanelor defavorizate.


Elena Alexandru

Elena Alexandru

Profesia nu este deloc una ușoară, ci e chiar extrem de solicitantă, plină de dinamism ce aduce noi provocări în fiecare zi. Este însă foarte frumoasa. Recent am împlinit 19 ani de când profesez această minunată meserie.

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă