Nicolae Giugea, candidatul PNL pentru Primăria Craiova. Liberalii caută susținere la partidele de dreapta

Nicolae Giugea, candidatul PNL pentru Primăria Craiova. Liberalii caută susținere la partidele de dreapta

23:14 07.03.2020
0

Prof. univ. dr. Nicolae Giugea este a fost desemnat candidat al PNL pentru Primăria Craiova, decizie luată în unanimitate sâmbătă, prin vot deschis, de către BPJ Dolj și BPJ Craiova. Născut în Craiova, în 6 noiembrie 1962, Nicolae Giugea este deputat de Dolj din partea PNL, anterior ocupând diverse funcții publice (ministru interimar al Ministerului Agriculturii, secretar de stat, prefect de Dolj, director al ADS) și este un apreciat profesor universitar în cadrul Universității din Craiova, Facultatea de Horticultură.

În vârstă de 57 de ani, Nicolae Giugea este căsătorit și are doi băieți. Este vicepreședinte al PNL.

În primele declarații după vot, liberalii au anunțat că vor începe discuțiile cu partidele de dreapta pentru obținerea susținerii unui singur candidat, în persoana deputatului Nicolae Giugea.

Distribuie articol

Prof. univ. dr. Nicolae Giugea: Astăzi am fost nominalizat de colegii mei din PNL drept candidat la Primăria Craiova. Imediat voi începe negocieri cu USR, PLUS, PMP și toate forțele politice anti-PSD. Îi aștept alături de mine pe toți cei care vor să îndepărtăm PSD-ul din administrația locală.

Tot în ședința de sâmbătă, liberalii doljeni l-au desemnat pe profesorul Alexandru Gâdâr, consilier județean în prezent, drept candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj.

Vineri, fostul primar al Craiovei din partea PSD, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că va candida la funcția de primar.


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă