Nicolae Giugea a făcut anunțul în premieră. Ce se va întâmpla cu CN Carol I din Craiova

Nicolae Giugea a făcut anunțul în premieră. Ce se va întâmpla cu CN Carol I din Craiova

23:35 15.06.2020
0

După ani de eșecuri ale administrației PSD, culminând cu scenetele în care funcționarii Olguței Vasilescu împingeau cărucioare cu dosare în care se afla maculatură, anunțul privind reabilitarea clădirii Colegiului Național Carol I din Craiova a fost făcut de deputatul Nicolae Giugea. Reabilitarea CN Carol I poate începe!, a anunțat Nicolae Giugea, candidat PNL pentru Primăria Craiova. Proiectul de reabilitare și consolidare Corp Central Colegiul Național Carol I și Opera Română – municipiul Craiova, județul Dolj vizează reducerea globală a riscurilor de producere, prin prăbușiri totale sau parțiale, de pierderi de vieți omenești, de rănire a oamenilor, precum și de degradare sau distrugere a unor bunuri materiale, clădirea fiind încadrată, la acest moment, în clasa de risc seismic RsII, a informat Ministerul Dezvoltării.

Distribuie articol

Nicolae Giugea, candidat PNL pentru Primăria Craiova: În ședința Guvernului Orban, a fost emisă HG privind aprobarea indicatorilor tehnico-ecnomici pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și consolidare corp central Colegiul Național Carol I și Opera Română din mun. Craiova, jud. Dolj”.

Este ultimul pas care mai trebuia făcut pentru a se demara licitația.

Reabilitarea CN Carol I este un proiect pentru care mă lupt de ani de zile. Cât am fost în opoziție, am depus în fiecare an amendamente la buget prin care ceream fonduri pentru începerea lucrărilor. Am spus mereu că sunt bani, și că lipsea dor voința celor de la PSD pentru a demara lucrările.

Acum lucrurile s-au mișcat și trebuie să mulțumesc în mod special Ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan, care m-a susținut în permanență în toate demersurile mele. Valoarea investiției este estimată la 115,5 milioane lei cu o durată totală de realizare de 30 de luni (proiectare + execuție).

#Îndreptăm_Craiova


Pro Oltenia

Pro Oltenia

Agenda ta zilnică va fi făcută printr-un click la www.pro-oltenia.ro şi cele mai interesante noutăţi le vei afla în câteva clipe. Conectaţi la cele mai importante canale de informaţii, cu tehnologie modernă şi folosirea tehnicilor jurnalistice de top, îţi oferim fotografii şi imagini video în exclusivitate. Sursa ta de ştiri online e cu tine: PRO Oltenia!

Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă