Minoră de 5 ani, agresată sexual de fratele vitreg

Minoră de 5 ani, agresată sexual de fratele vitreg

11:45 13.08.2019
0

În noaptea de 11/12 august a.c., poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega au fost sesizaţi de o femeie de 34 de ani, din Întorsura, că fiica sa, în vârstă de 5 ani, a fost agresată sexual de fratele său vitreg de 28 de ani, din comuna Perişor.

Distribuie articol

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara de 11 august a.c., cel în cauză a venit la locuinţa surorii sale din Întorsura.

După ce a mâncat şi a băut cu tatăl victimei, a intrat împreună cu acesta într-o cameră a locuinţei pentru a privi la televizor, cei doi aşezându-se în acelaşi pat cu minora.

În timp ce priveau la televizor, cel în cauză ar fi mângâiat-o pe picior pe minoră şi ar fi încercat să-i bage mâna în pantaloni.

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză de poliţişti, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, tânărul de 28 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

ConectareCont nouResetare parolă