Ministru Tătaru a fost azi în Gorj! A inaugurat o subunitate a ISU din Rovinari

Ministru Tătaru a fost azi în Gorj! A inaugurat o subunitate a ISU din Rovinari

17:29 25.06.2020
0

Începând de astăzi, cea de-a 8-a subunitate din cadrul ISU Gorj este operațională. La inaugurarea Punctului de Lucru Rovinari - subunitate componentă a Detașamentului de Pompieri Motru din cadrul ISU Gorj a fost Nelu Tătaru - Ministrul Sănătății, Dan Vîlceanu - deputat de Gorj, colonelul Cristian Radu - Prim-adjunct al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Cristinel Rujan - Prefectul Județului Gorj, Cosmin Mihai Popescu - Președintele Consiliului Județean Gorj, precum și a șefiI instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență.

Distribuie articol

Începând de astăzi cetățenii orașului Rovinari și comunelor Bîlteni, Cîlnic, Dragotești, Fărcășești, Negomir, Telești și Urdari vor beneficia, într-un timp mult mai scurt, de ajutorul pompierilor militari atunci când se vor confrunta cu o situație de urgență.

Autospecială de lucru cu apă și spumă dotată cu echipamente pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și un autocamion de intervenție, încadrate cu echipaje profesioniste de pompieri, reprezintă resursele care încadrează Punctul de Lucru Rovinari.


Scrie un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii, te rugăm să te autentifici.

Conectare



Cont nou



Resetare parolă